Casa Azul in Los Llanos

Casa Azul is een 2-persoon vakantiestudio in het zonnige westen van La Palma in het Dal van Aridane. Het huisje Azul bevindt zich op loopafstand van het centrum van Los Llanos.

Het huisje Azul is de ideale uitvalsbasis voor een aantal interessante wandelingen zoals de Caldera, de vulkaanroute, Pico Bejenado en de Birigoyo enz.

azul huisje hangmat

De centrale ligging van het huisje op het eiland maakt het tot een zeer goede uitvalsbasis voor het ondernemen van activiteiten zoals duiken, mountainbiken en parapenten.

slapen azul
keuken

Het uitstekende klimaat en de relatief horizontale landbouwgronden maken de landerijen rond Los Llanos uitermate geschikt voor de verbouw van bananen. Het Dal van Aridane is met dank aan de verbouw van bananen uitgegroeid tot het economische centrum van het eiland.

Los Llanos is een levendig stadje met winkels, gezellige terrassen en restaurants. Het sociale leven speelt zich af rond de kiosk op de Plaza de España.

azil terras
huisje azul rondreis

Aan de kust bevinden zich de beste stranden van het eiland zoals het palmenstrand van Puerto Naos en Tazacorte, het strand met de meeste uren zon van Europa. Vanaf het dakterras van het keurig onderhouden Casa Azul kijk je uit over Los Llanos, de Caldera en de oceaan.

Studio Azul bestaat uit:
Woon-slaapkamer met tweepersoons boxspringbed (160×200)
Badkamer met douche en toilet
Open keukentje
Terras voor het huis met zitje en hangmat
Dakterras met 2 ligbedden en oceaanzicht
Wifi
Satelliet-tv

Aanvullende informatie:
Los Llanos en het Dal van Aridane
De stranden in het westen

Wandelingen
Caldera de Taburiente
Vulkaanroute
Birigoyo
Pico de Bejenado

La Palma Rondreis

Viajes Corazón, S.L.
CIF: B38935854
I-0003190.1.
Calle Taburiente 6
38750 El Paso
La Palma
España
T +34 699634547