Groepen

Rondreis met groepen op La Palma

Groepsreizen

Het eiland La Palma leent zich uitstekend voor een actieve wandelreis met een groep. Om een wandelreis samen te stellen die het beste past bij de behoefte van de deelnemers overleggen we voordat we het programma samenstellen eerst uitvoerig met de opdrachtgever.

We kunnen groepsreizen op La Palma organiseren met of zonder gids. Met of zonder taxitransfers en bagagevervoer of met eigen huurauto´s. Ook kunnen we andere activiteiten inplannen zoals mountainbiken, vissen, opzoek naar dolfijnen, een dagje strand enz. We denken graag met je mee om je La Palma vakantie tot een onvergetelijk succes te maken.

Type accommodatie groepsreizen La Palma

Ruime appartementen met één of twee slaapkamers met losse eenpersoonsbedden, woonkamer, eigen douche en toilet, keuken.

Transport

Vervoer met taxi´s naar startpunt wandelingen en terug. Tevens bagage transport. Of met eigen huurautos.

Dagprogramma

Omdat iedere groep weer anders is qua aantal deelnemers en speciale wensen sturen we een vragenlijst en/of nemen we telefonisch contact op om alles rustig te bespreken. Geheel vrijblijvend maken we in overleg een programma van dag tot dag met een daarbij behorende begroting.

Pas wanneer de opdrachtgever helemaal tevreden is over de invulling van het programma gaan we over tot het organiseren van de wandelreis.

Voor zelfstandige wandelgroepen zonder gids zijn de geplande wandelingen uitvoerig beschreven en is er telefonische bereikbaarheid. We kunnen je in kontakt brengen met een Nederlands/Belgische gids die de verantwoordelijkheid op zich zal nemen voor de uitvoer van de wandeltochten.

Meer informatie over wandelen op La Palma

Scroll naar boven