acai berry | make money


Prijzen individuele Rondreis La Palma

Totaalprijs per persoon (bij deelname 2 personen)

  • Zeven overnachtingen in drie of vier verschillende accomodaties
  • Auto categorie B
  • Wandelkaart
  • Reisgids gratis thuis gestuurd
  • Autokaart
  • Informatiepakket met o.a. routes naar de geboekte accommodaties.

Exclusief 15 euro boekingskosten.

Totaal 392 euro p.p.

De gereserveerde accomodaties en de auto worden op La Palma betaald aan de daarvoor verantwoordelijke dienstverlener zoals de eigenaar van de accomodatie en de autoverhuurder. Op deze manier wordt er voor aanvang van de vakantie geen financieel risico aangegaan en komt de vergoeding voor de overnachtingen en de auto terecht bij de plaatselijke bevolking.

Prijsoverzicht:

De rondreis kost voor een week € 392 per persoon en is inclusief 7 overnachtingen in drie of vier verschillende accommodaties, een auto categorie B, het informatiepakket bestaande uit de wandelkaart Freytag en Berndt, de door ons zelf geschreven reisgids met meer dan 300 bladzijden aan informatie en tips, alle routes naar de door ons geboekte accommodaties en een overzichtelijke autokaart. De routes naar de geboekte accommodaties ontvang je bij aankomst op La Palma.

 

Verlengen van de rondreis
Uiteraard kunnen we de rondreis verlengen, of voor de tweede week een zonnig gelegen vakantiehuisop La Palma organiseren. Vraag naar de mogelijkheden!
Aantal dagen/ prijs per persoon rondreis bij deelname 2 personen.
8/ 437 euro, 9/ 495 euro, 10/534 euro, 11/588 euro, 12/633 euro, 13/ 682 euro, 14/731 euro.

 

 

Markt op het dorpsplein van Argual
Markt op het dorpsplein van Argual.

In de zon of onder de palmen op het strand van Puerto Naos.
Onder de palmen op het strand van Puerto Naos.

De betaling.
De betaling van de accomodaties en/of de auto vindt plaats bij aankomst op La Palma aan de accomodatiehouders en de autoverhuurder.

We vragen een aanbetaling.

Onze taak stopt niet bij het reserveren van de verschillende accomodaties en een auto. Wij zijn er voor verantwoordelijk dat de organisatie perfect zal verlopen. We wonen op La Palma en zijn  24 uur per dag te bereiken in geval van nood. Ook kun je ons bezoeken tijdens kantooruren voor nog meer informatie en tips. Op La Palma sta je nooit alleen!

We sturen een boekingsbevestiging met daarin beschreven de boekingsvoorwaarden. Pas wanneer je accoord gaat zullen we alle accomodaties en een auto voor je reserveren.

Lees ook de voorwaarden.

Mini-rondreis
Het maken van een mini-rondreis kan interessant zijn wanneer je bijvoorbeeld tien dagen naar La Palma komt waarvan je 7 dagen in een vakantiehuis zal verblijven. Bij het samenstellen van de mini-rondreis boeken we verspreid over het eiland gelegen accommodaties waardoor je veel van het eiland zal gaan zien.
Aantal dagen/ prijs per persoon rondreis bij deelname 2 personen.
3/181 euros, 4/240 euros, 5/288 euros, 6/347 euros.

Stuur je vraag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een puro vers van de hand
Een sigaar wordt op La Palma un puro genoemd.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Rondreis zonder auto.
De prijs voor de rondreis zonder auto, 7 nachten en informatiepakket is 320 euro per persoon. Maak je de rondreis zonder auto dan zullen we je informeren over de bustijden. Ook kunnen we op verzoek voor bepaalde trajecten een taxi organiseren.

Rondreis La Palma met meer dan 2 personen
De rondreis kan ook worden gemaakt met meer dan 2 personen. Wanneer je gebruik maakt van dezelfde auto en accommodaties met 2 slaapkamers is de totaalprijs per persoon voordeliger.

Rondreis bij deelname van één persoon
7 overnachtingen, auto en informatiepakket: 605 euro maximaal.
Door de hoge prijzen op La Palma van de accommodaties voor 1 persoon wordt de totaalprijs erg hoog.  Graag horen we van je wensen. 

Vakantiehuis na de rondreis.

Bezoek ook onze nieuwe website vakantiehuizen op La Palma.

Musica, alegria total!
Musica, alegria total!

De door ons zelf geschreven reisgids is een bron van informatie waardoor je straks de verborgen schatten van La Palma zal gaan ontdekken. We brengen je graag in kontakt met het mooiste dat het La Palma heeft te bieden. We sturen je de reisgids in de week na het maken van de boeking naar je toe.

Vul nu nog het aanvraagformulier in!

Viajes Corazón, S.L. | CIF: B38935854 | laatste wijzigingen: zaterdag 4 februari 2015