acai berry | make money


Accomodaties van de La Palma rondreis.

We wonen op La Palma en kennen hier alle overnachtingsplaatsen en reserveren voor een rondreis van één week drie of vier comfortabele accommodaties van waaruit het eiland zich graag laat bewonderen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen van de rondreis en het reserveren van de accommodaties.

Betalen doe je pas bij aankomst aan de eigenaar van de accomodatie. Hierdoor komt het geld terecht zonder tussenkomst van een tussenpersoon bij de plaatselijke bevolking op La Palma.

We willen je het mooiste van het eiland laten zien en brengen je graag in contact met het authentieke La Palma.

Dorpsgezicht El Paso-Arriba met op de achtergrond de vulkanen
Dorpsgezicht El Paso-Arriba met op de achtergrond de vulkanen
Schone lakens, ongestoord slapen
Schone lakens, ongestoord slapen
Wat voor soort accommodaties worden er geboekt?
De geboekte accommodaties kunnen zijn: een appartement, een hotel, een bed and breakfast of een vakantiehuis. Alle geboekte overnachtingsplaatsen van de rondreis hebben de beschikking over een eigen slaapkamer, badkamer met douche en toilet en een woonkamer met kookgelegenheid. We boeken bij voorkeur kleinschalige accommodaties waar je als gast het gevoel zal hebben dat je  welkom bent.

Kunnen we koken in onze accommodatie?
In alle accommodaties kan ook zelf worden gekookt.

Moeten we beddengoed en handdoeken meenemen?

Alle accommodaties zijn voorzien van schoon beddengoed en handdoeken. Neem wel je eigen strandlakens mee.

Waar op het eiland breng ik de nacht door?
We boeken voor je accommodatie in het noorden, zuiden, westen en oosten van waaruit La Palma zich het beste laat bekijken.
Is de rondreis inclusief ontbijt?
Niet iedere accommodatie biedt inclusief ontbijt. Daar waar geen ontbijt wordt geserveerd is altijd een plaatselijk barretje in de omgeving aanwezig waar tussen de lokale bevolking kan worden ontbeten. De horeca op La Palma is voordelig. Voor minder dan 4 euro per persoon kun je hier stevig ontbijten.

Kun je ons al voor het boeken laten weten waar we overnachten?
Ja, dat kan. We boeken bij voorkeur unieke, kleinschalige accommodaties gerund door de plaatselijke bevolking waarvan bijna altijd de beschikbaarheid beperkt is. Uit het beschikbare aanbod aan accommodatie kiezen we altijd die overnachtingsplaatsen met het meeste comfort, sfeer, rust en privacy.

Laat ons weten als je nog meer vragen hebt!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Finca Franceses, één van de accomodaties in het noorden
Eén van de accomodaties in het noorden
Verlaten huis met palm in El Paso
Verlaten huis met palm in El Paso.

Viajes Corazón, S.L. | CIF: B38935854 | laatste wijzigingen: zaterdag 4 februari 2015