Wie zijn wij?

la palma oceaanzicht rondreis

Verliefd op La Palma

Je zult niet de eerste zijn die verliefd wordt op La Palma met zijn afwisselende natuur en tranquilo bewoners. Vrijwel alle bezoekers keren terug naar het groene Canarische eiland.

Een enkeling neemt een enkele reis La Palma, net zoals wij ons avontuur op La Palma begonnen in het jaar 2000.

Wij zijn Marian Oude Alink en Siepko Wenning. Twee weken na onze eerste vakantie op La Palma waren we al weer terug op het eiland met onze twee kinderen om er voor altijd te blijven.

luna en Siepko
Siepko Wenning met de trouwe viervoeter Luna.

La Palma virus

Ze noemen het ook wel het La Palma Virus, als je er een keer mee bent besmet blijf je terugkeren naar het wonderlijke eiland. We kunnen er over meepraten, het is ons zelf overkomen.

De prachtige natuur, het zachte karakter van de mensen en het goede klimaat maken La Palma tot een heerlijk eiland. We voelen ons hier helemaal thuis!

In al die jaren dat we op La Palma rondstruinen hebben we het eiland en het eilandleven goed leren kennen. En nog altijd gaan we zoveel mogelijk op pad.

marjan oude alink
Marjan Oude Alink aan het werk in ons kantoor op La Palma

KLop op de deur of stuur een mail naar ln.sierdnor-amlapalobfsctd@ofni

La Palma op zijn best

Over al die omzwervingen op La Palma hebben we een reisgids geschreven die je straks tijdens het maken van de rondreis naar de mooiste gebieden zal brengen.

Je verblijft tijdens de rondreis in sfeervolle, kleinschalige accommodaties van waaruit het eiland zich gemakkelijk laat ontdekken.

Haal alles uit je La Palma vakantie en maak gebruik van onze kennis.

Klop op de deur of stuur een mail naar ln.sierdnor-amlapalobfsctd@ofni

marjan losllanos la palma

Scroll naar boven